Stockholm Renovering

Tvättstugerenovering i Stockholm

Vi är ett byggföretag som hjälper privatpersoner, fastighetsägare & företag med tvättstugerenoveringar. Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss om du vill renovera din tvättstuga. Vi diskuterar gärna materialval, tekniska frågor och bistår med råd.

Tvättstugerenovering

Att renovera tvättstugan kan vara en väldigt god affär. Du höjer livskvaliteten samtidigt som du ökar värdet på ditt hus!

Renovera Våtrum

Vi hjälper er med kakelsättning till flytspackling och totalrenoveringar av våtrum.

Totalrenovering

Att investera i en totalrenovering är en investering både i din livskvalitet och i värdet på fastigheten.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Behöver ni hjälp med Renovera Tvättstugan i Stockholm?

Tvättstugerenoveringar av certifierade hantverkare

Renovering av tvättstuga i Stockholm

Om du har en tvättstuga som är i behov av en renovering, så har du hittat rätt. Vi är en byggfirma med stor erfarenhet av att ta oss an utmanande uppdrag som tvättstugerenoveringar. I bagaget har vi en lång rad nöjda privatpersoner, villaägare, bostadsrättsföreningar och flera vars tvättstugor vi renoverat med gott resultat.

Säkerställ en utsatt miljö

Liksom badrummet är en tvättstuga ett våtrum. Det innebär att tvättstugan är ett av de rum som oftast drabbas av fuktproblem. Med en renovering kan du säkerställa att den typen av problem inte uppstår och därmed spara pengar på sikt.

Ge tvättstugan ett ansiktslyft

Det är lätt att tänka att en tvättstugerenovering är någonting du kan hantera själv. Att renovera tvättstugan innebär dock vanligtvis att du måste utföra en del komplicerade arbetsmoment, exempelvis att lägga en våtrumsmatta. Av försäkringsskäl är det särskilt viktigt att en tvättstugerenovering genomförs på rätt sätt. Det kan du vara säker på att den blir när du anlitar vårt byggföretag. Undvik onödiga kostnader på grund av fukt eller annat på grund av en felaktigt utförd renovering.

Våra certifierade hantverkare ordnar din tvättstugerenovering

Under våra år i branschen har vi utfört renoveringar av tvättstugor i bland annat Solna, Djursholm, Enköping, Norrtälje och många fler. Vi ser med andra ord hela Stor-Stockholm som vårt uppdragsområde. Alla våra hantverkare är certifierade och behöriga inom sina respektive yrkesfält. Du kan i och med det vara säker på att din renovering utförs med hänsyn till alla gällande branschstandarder och säkerhetsföreskrifter.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-580 97 019
E-mail: offert@stockholm-renovering.com

Tvättstugerenovering till lägre kostnad med rotavdraget

Att renovera tvättstugan kan vara en väldigt god affär. Du höjer livskvaliteten samtidigt som du ökar värdet på ditt hus. Om du är en privatperson och renoverar tvättstugan har du rätt att göra rotavdrag. I och med det kan du sänka kostnaden för renoveringen med upp till 50 000 kronor. Gör gärna så att du kontaktar Skatteverket och kontrollerar om du har rotavdrag att ta ut. Om du har det kan vi hjälpa dig att se till att avdraget görs på ett korrekt sätt.

Totalentreprenad för din bekvämlighet

Vi har alltid möjligheten att skräddarsy en lösning utifrån dina behov. För din enkelhets skull är vi dock ett företag med förmåga att erbjuda totalentreprenad. I det avseendet behöver du alltså inte anlita några separata underleverantörer för att hantera särskilda moment i renoveringsprocessen. Vi kan ta jobbet från början till slut, inkluderat arbetsuppgifter som avlopp, kakling, golvvärme och annat. Vårt breda kontaktnät ger oss dessutom möjligheten att ta in hantverkare med specialistkompetenser vid särskilt utmanande uppdrag.

Kontakta oss för en offert utan kostnad

Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss om du vill renovera din tvättstuga. Vi diskuterar gärna materialval, tekniska frågor och bistår med råd. Vad det hela mynnar ut i är en offert som du får kostnadsfritt av oss och utan krav på motprestation från din sida. Vår garanti till dig är att vi kommer att ge dig högsta kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris, det vill säga ett resultat som du kommer att bli nöjd med.

Vanliga frågor

Inför en renovering finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp.
Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Vi finns här för att hjälpa dig med alla olika delar av din renovering. Det betyder att vi kan hjälpa dig att installera nya avloppsledning, så väl som att bygga ett garage eller rusta upp tvättstugan. Hör av dig till oss så pratar vi mer!

Huruvida du behöver bygglov eller inte beror på vad det är för projekt som du vill förverkliga. Då vi erbjuder totalentreprenad och helhetslösningar kan vi hjälpa dig med bygglovsansökan. På så sätt kan du bara luta dig tillbaka och se på när din vision blir verklighet!

De tjänster som vi erbjuder är ROT-berättigade, vilket betyder att du i de flesta fall kan använda dig av ROT-avdraget. Är du osäker på om arbetet är ROT-berättigat kan du kontakta oss eller höra av dig till Skatteverket för att få reda på mer.

Totalentreprenad innebär när alla hantverkare samlas under en projektledare. Detta betyder mindre stress för beställaren då allt sköts av samma firma. Om ni tar hjälp av våra tjänster så har ni en totalentreprenör – så ni slipper oroa er.

Vi finns här för att hjälpa dig med alla olika delar av din renovering. Det betyder att vi kan hjälpa dig att installera nya avloppsledning, så väl som att bygga ett garage eller rusta upp tvättstugan. Hör av dig till oss så pratar vi mer!

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Robin F
Nynäshamn
Read More
Vi anlitade Stockholm Renovering när vi skulle renovera vårt badrum i vår nyinflyttade lägenhet. Allt fungerade jättebra med enkel kommunikation, bra svar på frågor och allt blev färdigt inom utsatt tid. Vi rekommenderar!
Villaägare
Haninge
Read More
Vi tog oss hjälp av Stockholm Renovering för en totalrenovering av vårt kök i Haninge. Mycket bra bemötande, lätt att ha och göra med och resultaten blev perfekt! De städade även upp efter sig efter allt var klart! Bra projektledare!
Olle
Nacka
Read More
Vi kontaktade Stockholm Renovering för ombyggnation av vår källare med ommålning av tak, vägg & snickeri. Proffsigt utfört arbete, tydlig kommunikation och de arbetade på i bra takt. Varmt rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

köksrenovering

Lägenhetsrenovering Kök. Älvsjö

Renovering av 2 rum lägenhet i Älvsjö. Ombyggnation av kök med nya luckor & belysning tillsammans med ventilationssystem.

husrenovering

Husrenovering Uteplats. Huddinge

Topprenovering av villa med tillhörande uteplats i Huddinge, Stockholm. Nytt trädäck med stengång i trädgården.

badrumsrenovering

Badrumsrenovering. Saltsjöbaden

Totalrenovering av badrum till lägenhetsägare i Saltsjöbaden, Stockholm. Kakelsättning, WC, handfat & dusch.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-580 97 019
E-mail: offert@stockholm-renovering.com

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?