Stockholm Renovering

Balkongrenovering i Stockholm

Är det dags att renovera balkongen? Vi utför större och mindre arbeten på balkonger och takterrasser i hela Stockholm. Vill du skapa en inglasad balkong, se över den spanska balkongen eller en indragen balkong/loggia, eller vill du få arbete utfört på en lyxig kungsbalkong? Anlita gärna oss! Vi erbjuder givetvis en kostnadsfri offert.

Fransk balkong eller kronbalkong

Renovera er franska balkong eller kronbalkong till nyskick!

Takterrass eller andra lösningar

Vi har den kompetens som behövs för byggnation av takterraser!

Arbeten med tätskikt

Vi utför arbeten med tätskikt på alla slags fastigheter & byggnader!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Professionellt underhåll av balkonger i Stockholm

Nöjda kunder och balkonger som blir som nya - Alltid fri offert!

Välj oss och få arbetet utfört av certifierade hantverkare

När du anlitar oss vet du att det alltid är certifierade hantverkare som kommer och gör jobbet. Det innebär en rad olika fördelar. Du kan till exempel lita på att branschens standarder följs, att du får ett kvalitetsdokument och en garanti på arbetet. Dessutom blir slutresultatet bättre när det utförs av kunniga hantverkare. Det beror på att vi gör alla arbetsmoment med omsorg och bryr oss om alla detaljer.

Önskar du totalentreprenad? Vi tar hand om det!

Totalentreprenad är ett bra alternativ om du inte är särskilt intresserad av projektledning, utan bara vill att arbetet ska bli gjort så smidigt som möjligt. Med totalentreprenad är det vi som tar hand om planering, samordning av olika arbetsinsatser och liknande, och vi ansvarar för att slutresultatet stämmer överens med dina önskemål, din budget och din tidsplan.

Går det att få ROT-avdrag för balkongrenovering?

Är du privatperson kan du få ROT-avdrag på arbetskostnaden. Avdraget gäller inte för till exempel material- eller resekostnader, utan bara på arbetet. ROT-avdraget kan vara på upp till 50 000 kronor per år, vilket innebär är en stor fördel för dig. Vi arbetar med alla sorters fastigheter, allt från villor, 2-planshus och mindre hyreshus, till större fastighetshus. Tyvärr gäller ROT-avdrag bara för privatpersoner, inte för bostadsrättsföreningar eller företag.

Behöver du skaffa bygglov?

Vid renoveringar är det normala att det inte behövs bygglov, men det beror lite på hur stort arbete som ska göras. Vill du göra förändringar och till exempel bygga en större takterrass eller ändra utseendet på balkongen, kan ett bygglov krävas. Känns det omständligt att själv ta hand om ansökan? Inga problem! Vi vet hur reglerna ser ut och är vana vid den här typen av ansökningar, så vi tar gärna hand om den till dig!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-580 97 019
E-mail: offert@stockholm-renovering.com

Vanliga frågor

Inför en renovering finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp.
Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Vi finns här för att hjälpa dig med alla olika delar av din renovering. Det betyder att vi kan hjälpa dig att installera nya avloppsledning, så väl som att bygga ett garage eller rusta upp tvättstugan. Hör av dig till oss så pratar vi mer!

Huruvida du behöver bygglov eller inte beror på vad det är för projekt som du vill förverkliga. Då vi erbjuder totalentreprenad och helhetslösningar kan vi hjälpa dig med bygglovsansökan. På så sätt kan du bara luta dig tillbaka och se på när din vision blir verklighet!

De tjänster som vi erbjuder är ROT-berättigade, vilket betyder att du i de flesta fall kan använda dig av ROT-avdraget. Är du osäker på om arbetet är ROT-berättigat kan du kontakta oss eller höra av dig till Skatteverket för att få reda på mer.

Totalentreprenad innebär när alla hantverkare samlas under en projektledare. Detta betyder mindre stress för beställaren då allt sköts av samma firma. Om ni tar hjälp av våra tjänster så har ni en totalentreprenör – så ni slipper oroa er.

Vi finns här för att hjälpa dig med alla olika delar av din renovering. Det betyder att vi kan hjälpa dig att installera nya avloppsledning, så väl som att bygga ett garage eller rusta upp tvättstugan. Hör av dig till oss så pratar vi mer!

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Robin F
Nynäshamn
Read More
Vi anlitade Stockholm Renovering när vi skulle renovera vårt badrum i vår nyinflyttade lägenhet. Allt fungerade jättebra med enkel kommunikation, bra svar på frågor och allt blev färdigt inom utsatt tid. Vi rekommenderar!
Villaägare
Haninge
Read More
Vi tog oss hjälp av Stockholm Renovering för en totalrenovering av vårt kök i Haninge. Mycket bra bemötande, lätt att ha och göra med och resultaten blev perfekt! De städade även upp efter sig efter allt var klart! Bra projektledare!
Olle
Nacka
Read More
Vi kontaktade Stockholm Renovering för ombyggnation av vår källare med ommålning av tak, vägg & snickeri. Proffsigt utfört arbete, tydlig kommunikation och de arbetade på i bra takt. Varmt rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

köksrenovering

Lägenhetsrenovering Kök. Älvsjö

Renovering av 2 rum lägenhet i Älvsjö. Ombyggnation av kök med nya luckor & belysning tillsammans med ventilationssystem.

husrenovering

Husrenovering Uteplats. Huddinge

Topprenovering av villa med tillhörande uteplats i Huddinge, Stockholm. Nytt trädäck med stengång i trädgården.

badrumsrenovering

Badrumsrenovering. Saltsjöbaden

Totalrenovering av badrum till lägenhetsägare i Saltsjöbaden, Stockholm. Kakelsättning, WC, handfat & dusch.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-580 97 019
E-mail: offert@stockholm-renovering.com

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?