Balkongrenovering i Stockholm

Är det dags att renovera balkongen? Vi utför större och mindre arbeten på balkonger och takterrasser i hela Stockholm. Vill du skapa en inglasad balkong, se över den spanska balkongen eller en indragen balkong/loggia, eller vill du få arbete utfört på en lyxig kungsbalkong? Anlita gärna oss! Vi erbjuder givetvis en kostnadsfri offert.

Fransk balkong eller kronbalkong

– Renovera er franska balkong eller kronbalkong till nyskick!

Takterrass eller andra lösningar

– Vi har den kompetens som behövs för byggnation av takterraser!

Arbeten med tätskikt

– Vi utför arbeten med tätskikt på alla slags fastigheter & byggnader!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Professionellt underhåll av balkonger i Stockholm Nöjda kunder och balkonger som blir som nya - Alltid fri offert!

  Välj oss och få arbetet utfört av certifierade hantverkare

  När du anlitar oss vet du att det alltid är certifierade hantverkare som kommer och gör jobbet. Det innebär en rad olika fördelar. Du kan till exempel lita på att branschens standarder följs, att du får ett kvalitetsdokument och en garanti på arbetet. Dessutom blir slutresultatet bättre när det utförs av kunniga hantverkare. Det beror på att vi gör alla arbetsmoment med omsorg och bryr oss om alla detaljer.

  Önskar du totalentreprenad? Vi tar hand om det!

  Totalentreprenad är ett bra alternativ om du inte är särskilt intresserad av projektledning, utan bara vill att arbetet ska bli gjort så smidigt som möjligt. Med totalentreprenad är det vi som tar hand om planering, samordning av olika arbetsinsatser och liknande, och vi ansvarar för att slutresultatet stämmer överens med dina önskemål, din budget och din tidsplan.

  Går det att få ROT-avdrag för balkongrenovering?

  Är du privatperson kan du få ROT-avdrag på arbetskostnaden. Avdraget gäller inte för till exempel material- eller resekostnader, utan bara på arbetet. ROT-avdraget kan vara på upp till 50 000 kronor per år, vilket innebär är en stor fördel för dig. Vi arbetar med alla sorters fastigheter, allt från villor, 2-planshus och mindre hyreshus, till större fastighetshus. Tyvärr gäller ROT-avdrag bara för privatpersoner, inte för bostadsrättsföreningar eller företag.

  Behöver du skaffa bygglov?

  Vid renoveringar är det normala att det inte behövs bygglov, men det beror lite på hur stort arbete som ska göras. Vill du göra förändringar och till exempel bygga en större takterrass eller ändra utseendet på balkongen, kan ett bygglov krävas. Känns det omständligt att själv ta hand om ansökan? Inga problem! Vi vet hur reglerna ser ut och är vana vid den här typen av ansökningar, så vi tar gärna hand om den till dig!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Rashwan Sonono
   Projektledare

   Nummer: 08-580 97 019
   Mail: offert@stockholm-renovering.com

   Vanliga frågor Se vad våra kunder säger

   Kan ni förklara totalentreprenad?

   Totalentreprenad innebär när alla hantverkare samlas under en projektledare. Detta betyder mindre stress för beställaren då allt sköts av samma firma. Om ni tar hjälp av våra tjänster så har ni en totalentreprenör – så ni slipper oroa er.

   Hur fungerar det med bygglov?

   Huruvida du behöver bygglov eller inte beror på vad det är för projekt som du vill förverkliga. Då vi erbjuder totalentreprenad och helhetslösningar kan vi hjälpa dig med bygglovsansökan. På så sätt kan du bara luta dig tillbaka och se på när din vision blir verklighet!

   Hur funkar ROT-Avdraget?

   De tjänster som vi erbjuder är ROT-berättigade, vilket betyder att du i de flesta fall kan använda dig av ROT-avdraget. Är du osäker på om arbetet är ROT-berättigat kan du kontakta oss eller höra av dig till Skatteverket för att få reda på mer.

   Vad för tjänster erbjuder ni?

   Vi finns här för att hjälpa dig med alla olika delar av din renovering. Det betyder att vi kan hjälpa dig att installera nya avloppsledning, så väl som att bygga ett garage eller rusta upp tvättstugan. Hör av dig till oss så pratar vi mer!

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Stockholm Renovering när vi skulle renovera vårt badrum i vår nyinflyttade lägenhet. Allt fungerade jättebra med enkel kommunikation, bra svar på frågor och allt blev färdigt inom utsatt tid. Vi rekommenderar!

   Robin F, Nynäshamn

   Vi tog oss hjälp av Stockholm Renovering för en totalrenovering av vårt kök i Haninge. Mycket bra bemötande, lätt att ha och göra med och resultaten blev perfekt! De städade även upp efter sig efter allt var klart! Bra projektledare!

   Villaägare, Haninge

   Vi kontaktade Stockholm Renovering för ombyggnation av vår källare med ommålning av tak, vägg & snickeri. Proffsigt utfört arbete, tydlig kommunikation och de arbetade på i bra takt. Varmt rekommenderar!

   Olle, Nacka

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Lägenhetsrenovering Kök. Älvsjö

   Renovering av 2 rum lägenhet i Älvsjö. Ombyggnation av kök med nya luckor & belysning tillsammans med ventilationssystem.

   Husrenovering Uteplats. Huddinge

   Topprenovering av villa med tillhörande uteplats i Huddinge, Stockholm. Nytt trädäck med stengång i trädgården.

   Badrumsrenovering. Saltsjöbaden

   Totalrenovering av badrum till lägenhetsägare i Saltsjöbaden, Stockholm. Kakelsättning, WC, handfat & dusch.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Rashwan Sonono
    Projektledare

    Nummer: 08-580 97 019
    Mail: offert@stockholm-renovering.com

    Offert? Klicka här