Stockholm Renovering

Husrenovering i Stockholm

Vi är en renoveringsfirma som utför totalrenoveringar av hus i hela Stor-Stockholm. Du är välkommen att kontakta oss för ett kostnadsfritt offert-förslag att prata om ditt projekt, materialval eller tekniska funderingar.

Lägenhetsrenovering

Ge fastigheten eller lägenheten nytt liv med en totalrenovering!

Husrenovering

Vi genomför ombyggnader, utbyggnader och tillbyggnader av hus

Totalrenovering

Att investera i en totalrenovering är en investering både i din livskvalitet och i värdet på fastigheten.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Ska ni Renovera Huset i Stockholm?

Ge fastigheten eller huset nytt liv med en totalrenovering!

Husrenovering av certifierade hantverkare i Stockholm

Har det blivit dags att renovera huset? Oavsett om syftet med din husrenovering är att höja livskvaliteten eller höja värdet på din bostad inför en kommande försäljning kan vi ro projektet i land. Vi kan se tillbaka på mängder av lyckade kundprojekt och kan ge dig referenser på gångna uppdrag vid förfrågan. Från oss får du alltid en offert kostnadsfritt, och med ett konkurrenskraftigt pris.

Ditt byggföretag i Stockholm 

Vi är ett byggföretag som erbjuder totalentreprenad i hela Stor-Stockholm. I ryggen har vi nöjda kunder i kommuner som Danderyd, Sollentuna, Solna, Sundbyberg, Lidingö och många fler. Till våra kundgrupper räknar vi fastighetsägare, villaägare, företagare med flera. Om du har ett hus som behöver renoveras, tveka inte att höra av dig till oss. Vi är lyhörda inför våra kunders önskemål och garanterar att vi ger dig ett slutresultat som du blir nöjd

Några av våra renoveringstjänster

Som totalentreprenör är vi stolta över att kunna ta oss an hela projekt. Vi kan med andra ord genomföra omfattande, grundliga husrenoveringar utan att du behöver anlita separata underleverantörer för olika arbetsmoment. I vårt arbetslag ingår personal med kompetenser som måleri, snickeri, el, plattsättning och mycket annat. Vi genomför ombyggnader, utbyggnader och tillbyggnader. Ytterligare några exempel på våra tjänster: 

  • Villarenovering – Vi kan renovera din villa från källare till tak, förbättra eller renovera isoleringen, laga husgrunden och mycket annat. Kontakta oss för prisuppgifter.
  • Källarrenovering – Vill du göra källaren beboelig? Isolera och skapa mer boyta? Hör av dig till oss så ger vi dig ett bra pris.
  • Vindsrenovering – Renovera vinden för att skapa ett rum att hyra ut eller isolera för att kunna förvara fuktkänsliga tillhörigheter? Vi ger dig vindsrenovering till ett lågt pris.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-580 97 019
E-mail: offert@stockholm-renovering.com

En komplett byggentreprenör för husrenoveringar

En husrenovering handlar minst sagt om att se till helheten. Material och arbetsmetoder ska komplettera varandra för att ge ett slutresultat av hög kvalitet. Med vårt breda kontaktnät och vår projektledning är vi säkra på att kunna leverera alla fördelar som totalentreprenad innebär. Du får ett slutresultat på renoveringen där alla delar utförts samordnat och med samma höga kvalitetskrav.

Vi ger dig en offert utan kostnad 

Husrenoveringar, om- eller tillbyggnader – vi klarar av dem allihop. Du är välkommen att kontakta oss för att prata om ditt projekt, materialval eller tekniska funderingar. Om du så önskar mynnar samtalet ut i en kostnadsfri offert med ett konkurrenskraftigt pris. Om du väljer att gå vidare med oss lovar vi att prestera ett resultat som du blir mer än nöjd med.

Skräddarsydda tillbyggnader och ombyggnader

Vi renoverar inte bara, vi kan också hjälpa dig med olika typer av till- eller ombyggnader. Kanske har din familj växt vilket gjort det nödvändigt med en tillbyggnad för att göra bostaden rymligare och få mer boyta. Kanske räcker det med en ombyggnation för att utnyttja utrymmet du har på ett bättre sätt? Kontakta oss så hjälper vi dig. Vi kan även hjälpa dig med rådgivning om det skulle vara så att du funderar över vilket alternativ som fungerar bäst i praktiken.

Vanliga frågor

Inför en renovering finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp.
Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Vi finns här för att hjälpa dig med alla olika delar av din renovering. Det betyder att vi kan hjälpa dig att installera nya avloppsledning, så väl som att bygga ett garage eller rusta upp tvättstugan. Hör av dig till oss så pratar vi mer!

Huruvida du behöver bygglov eller inte beror på vad det är för projekt som du vill förverkliga. Då vi erbjuder totalentreprenad och helhetslösningar kan vi hjälpa dig med bygglovsansökan. På så sätt kan du bara luta dig tillbaka och se på när din vision blir verklighet!

De tjänster som vi erbjuder är ROT-berättigade, vilket betyder att du i de flesta fall kan använda dig av ROT-avdraget. Är du osäker på om arbetet är ROT-berättigat kan du kontakta oss eller höra av dig till Skatteverket för att få reda på mer.

Totalentreprenad innebär när alla hantverkare samlas under en projektledare. Detta betyder mindre stress för beställaren då allt sköts av samma firma. Om ni tar hjälp av våra tjänster så har ni en totalentreprenör – så ni slipper oroa er.

Vi finns här för att hjälpa dig med alla olika delar av din renovering. Det betyder att vi kan hjälpa dig att installera nya avloppsledning, så väl som att bygga ett garage eller rusta upp tvättstugan. Hör av dig till oss så pratar vi mer!

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Robin F
Nynäshamn
Read More
Vi anlitade Stockholm Renovering när vi skulle renovera vårt badrum i vår nyinflyttade lägenhet. Allt fungerade jättebra med enkel kommunikation, bra svar på frågor och allt blev färdigt inom utsatt tid. Vi rekommenderar!
Villaägare
Haninge
Read More
Vi tog oss hjälp av Stockholm Renovering för en totalrenovering av vårt kök i Haninge. Mycket bra bemötande, lätt att ha och göra med och resultaten blev perfekt! De städade även upp efter sig efter allt var klart! Bra projektledare!
Olle
Nacka
Read More
Vi kontaktade Stockholm Renovering för ombyggnation av vår källare med ommålning av tak, vägg & snickeri. Proffsigt utfört arbete, tydlig kommunikation och de arbetade på i bra takt. Varmt rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

köksrenovering

Lägenhetsrenovering Kök. Älvsjö

Renovering av 2 rum lägenhet i Älvsjö. Ombyggnation av kök med nya luckor & belysning tillsammans med ventilationssystem.

husrenovering

Husrenovering Uteplats. Huddinge

Topprenovering av villa med tillhörande uteplats i Huddinge, Stockholm. Nytt trädäck med stengång i trädgården.

badrumsrenovering

Badrumsrenovering. Saltsjöbaden

Totalrenovering av badrum till lägenhetsägare i Saltsjöbaden, Stockholm. Kakelsättning, WC, handfat & dusch.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-580 97 019
E-mail: offert@stockholm-renovering.com

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?