Stockholm Renovering

Innergårdsrenovering i Stockholm

Vår byggfirma har många nöjda kunder och anlitas ofta för renovering av innergårdar. Vi arbetar i hela Stockholms området och har kunder i allt från Enskede och Årsta till Älvsjö, och vi åker lika färna till Hässelby eller Vällingby som till Kungsholmen eller Norrmalm. Du är välkommen att kontakta oss för ett kostnadsfritt offert-förslag att prata om ditt projekt, materialval eller tekniska funderingar.

Renovera innergården

Skapa nya utemiljöer till bostadsrättsföreningen genom en innergårdsrenovering.

Se över gårdsbjälklag

Passa på att renovera er gårdsbjälklag för en stabil innegård eller uteplats!

Totalentreprenad

Våra hantverkare erbjuder helhetslösningar & tar hand om hela processen.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Erfaren byggfirma för Innergårdsrenovering i Stockholm

Vi skapar den utemiljö du önskar! Hör av dig till oss så får du ett gratis kostnadsförslag.

Renovering av gemensamhetsytor i Stockholm

För dig som bor i en stad kan de gemensamma ytorna på gården vara viktiga. Där kan du möta andra som bor i fastigheten, och ha en miljö som är både hemma och utomhus. I en renovering av en innergård kan olika saker ingå. Dels kan det handla om att till exempel dränering behöver göras, att gårdsbjälklaget behöver ses över, eller att andra åtgärder behöver utföras för att gården ska vara stabil och hållbar. Dels kan det handla om planteringar, plattläggning och skapande av miljöer som är trevliga att vistas i. Oavsett vilken typ av arbete det rör kan du vända dig till oss.

Certifierade hantverkare – bra slutresultat

Anlitar du oss utförs arbetet alltid av certifierade hantverkare. Det innebär att du kan lita på att arbetet utförs på bästa sätt och att det följer branschens olika standarder. Dessutom får du en garanti på arbetet.

Behöver du renovera gårdsbjälklaget?

Bjälklag är ju normalt en del av den bärande konstruktionen i fastigheter, men det kan också finnas under den typ av innergårdar som finns i större städer. Även där kan ett bjälklag behövas, till exempel ovanför en parkering som ligger under jord. Är du osäker på om gårdsbjälklaget behöver renoveras får du gärna kontakta oss, så kan vi titta på det och se om det drabbats av fukt eller andra skador, eller om underhåll behövs på grund av slitage.

Välj totalentreprenad och låt oss ta hand om hela projektet

Vi kan utföra delar av ett arbete, men du kan också anlita oss för totalentreprenad. Då tar vi hand om hela projektet från planeringen fram tills det är avslutat. Vi använder oss av vårt stora kontaktnät där vi har tillgång till kunnig personal inom olika områden, vilket gör att arbetet kan flyta på smidigt. Det enda du behöver göra är att beskriva vad du önskar för slutresultat, vilka material du föredrar och vilken budget och tidsplan som är aktuell, så står vi för resten.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-580 97 019
E-mail: offert@stockholm-renovering.com

Vanliga frågor

Inför en renovering finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp.
Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Vi finns här för att hjälpa dig med alla olika delar av din renovering. Det betyder att vi kan hjälpa dig att installera nya avloppsledning, så väl som att bygga ett garage eller rusta upp tvättstugan. Hör av dig till oss så pratar vi mer!

Huruvida du behöver bygglov eller inte beror på vad det är för projekt som du vill förverkliga. Då vi erbjuder totalentreprenad och helhetslösningar kan vi hjälpa dig med bygglovsansökan. På så sätt kan du bara luta dig tillbaka och se på när din vision blir verklighet!

De tjänster som vi erbjuder är ROT-berättigade, vilket betyder att du i de flesta fall kan använda dig av ROT-avdraget. Är du osäker på om arbetet är ROT-berättigat kan du kontakta oss eller höra av dig till Skatteverket för att få reda på mer.

Totalentreprenad innebär när alla hantverkare samlas under en projektledare. Detta betyder mindre stress för beställaren då allt sköts av samma firma. Om ni tar hjälp av våra tjänster så har ni en totalentreprenör – så ni slipper oroa er.

Vi finns här för att hjälpa dig med alla olika delar av din renovering. Det betyder att vi kan hjälpa dig att installera nya avloppsledning, så väl som att bygga ett garage eller rusta upp tvättstugan. Hör av dig till oss så pratar vi mer!

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Robin F
Nynäshamn
Read More
Vi anlitade Stockholm Renovering när vi skulle renovera vårt badrum i vår nyinflyttade lägenhet. Allt fungerade jättebra med enkel kommunikation, bra svar på frågor och allt blev färdigt inom utsatt tid. Vi rekommenderar!
Villaägare
Haninge
Read More
Vi tog oss hjälp av Stockholm Renovering för en totalrenovering av vårt kök i Haninge. Mycket bra bemötande, lätt att ha och göra med och resultaten blev perfekt! De städade även upp efter sig efter allt var klart! Bra projektledare!
Olle
Nacka
Read More
Vi kontaktade Stockholm Renovering för ombyggnation av vår källare med ommålning av tak, vägg & snickeri. Proffsigt utfört arbete, tydlig kommunikation och de arbetade på i bra takt. Varmt rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

köksrenovering

Lägenhetsrenovering Kök. Älvsjö

Renovering av 2 rum lägenhet i Älvsjö. Ombyggnation av kök med nya luckor & belysning tillsammans med ventilationssystem.

husrenovering

Husrenovering Uteplats. Huddinge

Topprenovering av villa med tillhörande uteplats i Huddinge, Stockholm. Nytt trädäck med stengång i trädgården.

badrumsrenovering

Badrumsrenovering. Saltsjöbaden

Totalrenovering av badrum till lägenhetsägare i Saltsjöbaden, Stockholm. Kakelsättning, WC, handfat & dusch.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-580 97 019
E-mail: offert@stockholm-renovering.com

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?