Stockholm Renovering

Renovera Takterrass i Stockholm

Letar du efter en byggfirma med stor erfarenhet av att renovera takterrasser eller bygga helt nya terrasser? Du har hittat rätt! Anlita oss för alla sorters byggarbeten och renoveringar. Du är välkommen att kontakta oss för ett kostnadsfritt offert-förslag att prata om ditt projekt, materialval eller tekniska funderingar.

Bygga takterrass på papptak

Lyxigare alternativ än balkong. Renovera er takterrass idag!

Bygga takterrass på plåttak

Skapa ett högre marknadsvärde genom en takterrass på plåttak!

Bygga takterrass på garage

Bygg till en takterrass på garage som är en oanvänd takyta som kommer till nytta.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Komplettera din vindsvåning med en takaltan i Stockholm

Vi bygger och renoverar alla olika typer av uteplatser, altaner och terrasser

Takterrasser på alla sorters tak

Vi kan bygga takterrass på din bostadsrätt, vid din vindslägenhet, eller på din villa. Det är i stort sett alltid möjligt att hitta en lösning oavsett hur fastigheten ser ut, och vi gör nybyggen och renoveringar både på större fastigheter, villor, mindre hyreshus och för bostadsrättsföreningar.

Större eller mindre arbeten? Vi finns här!

Vi kommer gärna till dig om du vill bygga en uteplats på taket, eller om du vill ha en ny solterrass. Vi kan bygga soldäck av trätrall, men också göra mindre arbeten och renoveringar, som att byta altanräcke, rusta upp ett smidesräcke eller arbeta med tätskikt på din fastighet, även tätskikt på betong.

Välj en firma med lång erfarenhet

Vi har lång erfarenhet och du kan lita på att arbetet blir professionellt utfört och att slutresultatet blir bra. Om din BRF eller om du som fastighetsägare vill använda outnyttjad takyta för en takterrass är det ett bra val. En yta som inte använts alls skapar en högre standard på boendet och ett högre fastighetsvärde. Väljer du oss kan du lita på att slutresultatet blir precis så som du vill ha det.

Var hittar du oss?

Vi arbetar i hela Stockholmsområdet och kommer gärna till dig oavsett var i området du finns. Vi utför gärna renoveringar och nybyggen i till exempel Farsta, Hägersten eller Skärholmen, på Södermalm, i Vallentuna eller i Spånga.

Totalentreprenad – så kan du ägna dig åt annat

Med totalentreprenad utgår vi från de önskemål du har på tidsplanering, kvalitet, materialval, budget och liknande. Det viktigaste är ju att du ska bli nöjd med arbetet vi gör. Vi tar sen hand om planering, projektledning, och samordning av alla inblandade. Behövs kunskap vi inte själva har använder vi oss av vårt stora kontaktnät med duktiga yrkesmän som till exempel takskottare, takläggare, takmontörer, materialtillverkare och besiktningsmän.

Gratis offert

Du kan alltid få en gratis offert av oss!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-580 97 019
E-mail: offert@stockholm-renovering.com

Vanliga frågor

Inför en renovering finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp.
Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Vi finns här för att hjälpa dig med alla olika delar av din renovering. Det betyder att vi kan hjälpa dig att installera nya avloppsledning, så väl som att bygga ett garage eller rusta upp tvättstugan. Hör av dig till oss så pratar vi mer!

Huruvida du behöver bygglov eller inte beror på vad det är för projekt som du vill förverkliga. Då vi erbjuder totalentreprenad och helhetslösningar kan vi hjälpa dig med bygglovsansökan. På så sätt kan du bara luta dig tillbaka och se på när din vision blir verklighet!

De tjänster som vi erbjuder är ROT-berättigade, vilket betyder att du i de flesta fall kan använda dig av ROT-avdraget. Är du osäker på om arbetet är ROT-berättigat kan du kontakta oss eller höra av dig till Skatteverket för att få reda på mer.

Totalentreprenad innebär när alla hantverkare samlas under en projektledare. Detta betyder mindre stress för beställaren då allt sköts av samma firma. Om ni tar hjälp av våra tjänster så har ni en totalentreprenör – så ni slipper oroa er.

Vi finns här för att hjälpa dig med alla olika delar av din renovering. Det betyder att vi kan hjälpa dig att installera nya avloppsledning, så väl som att bygga ett garage eller rusta upp tvättstugan. Hör av dig till oss så pratar vi mer!

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Robin F
Nynäshamn
Read More
Vi anlitade Stockholm Renovering när vi skulle renovera vårt badrum i vår nyinflyttade lägenhet. Allt fungerade jättebra med enkel kommunikation, bra svar på frågor och allt blev färdigt inom utsatt tid. Vi rekommenderar!
Villaägare
Haninge
Read More
Vi tog oss hjälp av Stockholm Renovering för en totalrenovering av vårt kök i Haninge. Mycket bra bemötande, lätt att ha och göra med och resultaten blev perfekt! De städade även upp efter sig efter allt var klart! Bra projektledare!
Olle
Nacka
Read More
Vi kontaktade Stockholm Renovering för ombyggnation av vår källare med ommålning av tak, vägg & snickeri. Proffsigt utfört arbete, tydlig kommunikation och de arbetade på i bra takt. Varmt rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

köksrenovering

Lägenhetsrenovering Kök. Älvsjö

Renovering av 2 rum lägenhet i Älvsjö. Ombyggnation av kök med nya luckor & belysning tillsammans med ventilationssystem.

husrenovering

Husrenovering Uteplats. Huddinge

Topprenovering av villa med tillhörande uteplats i Huddinge, Stockholm. Nytt trädäck med stengång i trädgården.

badrumsrenovering

Badrumsrenovering. Saltsjöbaden

Totalrenovering av badrum till lägenhetsägare i Saltsjöbaden, Stockholm. Kakelsättning, WC, handfat & dusch.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-580 97 019
E-mail: offert@stockholm-renovering.com

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?