Stockholm Renovering

Totalrenovering i Stockholm

Vi är en renoveringsfirma som utför allt inom renoveringar & ombyggnationer i hela Stockholmsområdet. Hör av dig till oss så diskuterar vi din idé. Vid totalrenoveringar gör vi gärna hembesök för att bilda oss en uppfattning om vad uppdraget kräver! Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Lägenhetsrenovering

Ge fastigheten eller lägenheten nytt liv med en totalrenovering!

Husrenovering

Vi genomför ombyggnader, utbyggnader och tillbyggnader av hus

Totalrenovering

Att investera i en totalrenovering är en investering både i din livskvalitet och i värdet på fastigheten.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Helhetslösningar inom Totalrenovering i Stockholm

Totalentreprenad för din bekvämlighet

Vi utför din totalrenovering i Stockholm

Du är här för att du vill eller funderar på att genomföra en lägenhetsrenovering. Oavsett om skälet till totalrenoveringen är för att du vill höja livskvaliteten eller öka värdet inför en försäljning, är vi totalentreprenören som kan göra jobbet åt dig. Vi är experter på fastighetsrenovering med hundratals nöjda kunder i bagaget. Vi har hela Stor-Stockholm med orter som bland andra Nacka, Värmdö, Trångsund och Nynäshamn som vårt upptagningsområde. Till våra kunder räknar vi till exempel privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företagskunder.

Allt inom totalrenoveringar

I vårt arbetslag finns certifierade hantverkare för alla typer av arbetsmoment som inträffar vid en omfattande renovering. När du anlitar oss kan du därför vara trygg med att vi tar hela jobbet från start till avslut. Du behöver inte anlita några underleverantörer för olika delar av renoveringen. Vi ger dig:

  • Totalentreprenad med skräddarsydda lösningar som motsvarar dina önskemål och höga kvalitetskrav för kontor, butiker, lokaler, lägenheter och radhus med mera.
  • Nöjdhetsgaranti även för särskilt utmanande renoveringsprojekt. Vårt arbetslag och vårt breda kontaktnät av hantverkare med specialistkompetenser garanterar ett bra resultat.
  • Projekt som genomförs med central projektledning, vilket betyder att renoveringen genomförs tids- och kostnadseffektivt. Rätt person på rätt plats vid rätt tillfälle gör att arbetsprocessen flyter på.

Ge fastigheten eller lägenheten nytt liv med en totalrenovering

Vid en totalrenovering kan vi ge din fastighet eller ditt hem en ansiktslyftning från grunden. Genom hela processen har du en kontaktperson hos oss som håller dig uppdaterad från arbetets inledande delar till målning och montering. Vill du att vi ska ta hand om delar av renoveringen? Inga problem, vi tar vid precis där du önskar och genomför de moment du vill.

Höj värdet på din bostad

Att investera i en totalrenovering är en investering både i din livskvalitet och i värdet på fastigheten. Väl utförda renoveringar som genomförs med material av hög kvalitet och uttänkta förbättringsåtgärder ger ett högre värde än vad den initiala investeringen utgjorde. Med professionella hantverkare görs jobbet med en finish och känsla för detaljer som ger ett lyxigare slutresultat.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-580 97 019
E-mail: offert@stockholm-renovering.com

Sänk dina kostnader med rotavdraget

Om du vill genomföra en ombyggnad eller totalrenovering i en bostad kan du sänka din totalkostnad genom att utnyttja rotavdraget. Avdraget, som kan uppgå till som mest 50 000 kronor på ett år, gäller för arbetskostnaden för en totalrenovering. Kontrollera inledningsvis med Skatteverket att du har rotavdrag att ta ut. Därefter kan vi hjälpa dig ordna så att pappersarbetet kring bidraget blir utfört på ett korrekt sätt.

Prata totalrenovering med oss – du får en offert utan kostnad

Om du vill ge kontoret, hemmet eller bostadsrättsföreningen en uppfräschning från grunden är det inget att vänta på. Hör av dig till oss så diskuterar vi din idé. Vid totalrenoveringar gör vi gärna hembesök för att bilda oss en uppfattning om vad uppdraget kräver. Under besöket inspekterar vi förutsättningarna och diskuterar materialval med mera. Av oss får du efteråt en offert helt utan kostnad och krav på motprestation från din sida. Vi garanterar att erbjuda dig ett konkurrenskraftigt pris.

Vanliga frågor

Inför en renovering finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp.
Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Vi finns här för att hjälpa dig med alla olika delar av din renovering. Det betyder att vi kan hjälpa dig att installera nya avloppsledning, så väl som att bygga ett garage eller rusta upp tvättstugan. Hör av dig till oss så pratar vi mer!

Huruvida du behöver bygglov eller inte beror på vad det är för projekt som du vill förverkliga. Då vi erbjuder totalentreprenad och helhetslösningar kan vi hjälpa dig med bygglovsansökan. På så sätt kan du bara luta dig tillbaka och se på när din vision blir verklighet!

De tjänster som vi erbjuder är ROT-berättigade, vilket betyder att du i de flesta fall kan använda dig av ROT-avdraget. Är du osäker på om arbetet är ROT-berättigat kan du kontakta oss eller höra av dig till Skatteverket för att få reda på mer.

Totalentreprenad innebär när alla hantverkare samlas under en projektledare. Detta betyder mindre stress för beställaren då allt sköts av samma firma. Om ni tar hjälp av våra tjänster så har ni en totalentreprenör – så ni slipper oroa er.

Vi finns här för att hjälpa dig med alla olika delar av din renovering. Det betyder att vi kan hjälpa dig att installera nya avloppsledning, så väl som att bygga ett garage eller rusta upp tvättstugan. Hör av dig till oss så pratar vi mer!

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Robin F
Nynäshamn
Read More
Vi anlitade Stockholm Renovering när vi skulle renovera vårt badrum i vår nyinflyttade lägenhet. Allt fungerade jättebra med enkel kommunikation, bra svar på frågor och allt blev färdigt inom utsatt tid. Vi rekommenderar!
Villaägare
Haninge
Read More
Vi tog oss hjälp av Stockholm Renovering för en totalrenovering av vårt kök i Haninge. Mycket bra bemötande, lätt att ha och göra med och resultaten blev perfekt! De städade även upp efter sig efter allt var klart! Bra projektledare!
Olle
Nacka
Read More
Vi kontaktade Stockholm Renovering för ombyggnation av vår källare med ommålning av tak, vägg & snickeri. Proffsigt utfört arbete, tydlig kommunikation och de arbetade på i bra takt. Varmt rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

köksrenovering

Lägenhetsrenovering Kök. Älvsjö

Renovering av 2 rum lägenhet i Älvsjö. Ombyggnation av kök med nya luckor & belysning tillsammans med ventilationssystem.

husrenovering

Husrenovering Uteplats. Huddinge

Topprenovering av villa med tillhörande uteplats i Huddinge, Stockholm. Nytt trädäck med stengång i trädgården.

badrumsrenovering

Badrumsrenovering. Saltsjöbaden

Totalrenovering av badrum till lägenhetsägare i Saltsjöbaden, Stockholm. Kakelsättning, WC, handfat & dusch.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-580 97 019
E-mail: offert@stockholm-renovering.com

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?