Stockholm Renovering

Kontakta Renoveringsfirma i Stockholm

Vi är ett byggföretag som utför allt inom renoveringar & ombyggnationer i hela Stockholmsområdet. Vi har helhetslösningar som lämpar sig för alla typer av behov och naturligtvis kan vi skräddarsy en plan för just ditt projekt. Hör av dig till oss om du behöver hjälp med med en kök, källare, hus eller badrumsrenovering!

Renovera Hus

Totalentreprenör som genomför omfattande & grundliga husrenoveringar!

Renovera Kök & Badrum

Om du är på jakt efter duktiga hantverkare som kan ge dig ett nytt kök eller badrum så har du hittat rätt!

Renovera Källare

En källarrenovering kan höja både livskvaliteten för dig och det ekonomiska värdet på din fastighet!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Allt inom Renovering i Stockholm

Snabb och kostnadsfri offert!

Previous slide
Next slide

Går du i renoveringstankar?

Majoriteten av alla kunder vill veta hur mycket deras projekt kommer att kosta innan det är dags att sätta igång. Ibland kan det vara svårt att säga på rak arm hur mycket renoveringsarbetet eller bygget kommer att gå på. Genom att höra av dig till oss med dina önskemål och funderingar kan vi se till att skapa en offert för arbetet. Offerten är helt kostnadsfri och du binder inte upp dig på någonting. Det är först när du har accepterat offerten och vi har skrivit ett avtal som en överenskommelse finns.

En byggfirma för alla kundgrupper

Till oss är alla kunder välkomna och vi kan hjälpa till med både små och stora projekt över hela Stor-Stockholm. Vår långa och breda erfarenhet och kunskap inom branschen gör att vi kan hjälpa allt från privatpersoner till företagskunder. I dag arbetar vi med bland annat villaägare som vill göra en husrenovering, till privatpersoner som vill göra en lägenhetsrenovering av bostadsrätten. Där emellan har vi också ett flertal företagskunder och bostadsrättsföreningar. En byggentreprenör ska vara någon att lita på och det är precis det som vi är.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-580 97 019
E-mail: offert@stockholm-renovering.com

Vanliga frågor

Inför en renovering finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp.
Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Vi finns här för att hjälpa dig med alla olika delar av din renovering. Det betyder att vi kan hjälpa dig att installera nya avloppsledning, så väl som att bygga ett garage eller rusta upp tvättstugan. Hör av dig till oss så pratar vi mer!

Huruvida du behöver bygglov eller inte beror på vad det är för projekt som du vill förverkliga. Då vi erbjuder totalentreprenad och helhetslösningar kan vi hjälpa dig med bygglovsansökan. På så sätt kan du bara luta dig tillbaka och se på när din vision blir verklighet!

De tjänster som vi erbjuder är ROT-berättigade, vilket betyder att du i de flesta fall kan använda dig av ROT-avdraget. Är du osäker på om arbetet är ROT-berättigat kan du kontakta oss eller höra av dig till Skatteverket för att få reda på mer.

Totalentreprenad innebär när alla hantverkare samlas under en projektledare. Detta betyder mindre stress för beställaren då allt sköts av samma firma. Om ni tar hjälp av våra tjänster så har ni en totalentreprenör – så ni slipper oroa er.

Vi finns här för att hjälpa dig med alla olika delar av din renovering. Det betyder att vi kan hjälpa dig att installera nya avloppsledning, så väl som att bygga ett garage eller rusta upp tvättstugan. Hör av dig till oss så pratar vi mer!

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Robin F
Nynäshamn
Read More
Vi anlitade Stockholm Renovering när vi skulle renovera vårt badrum i vår nyinflyttade lägenhet. Allt fungerade jättebra med enkel kommunikation, bra svar på frågor och allt blev färdigt inom utsatt tid. Vi rekommenderar!
Villaägare
Haninge
Read More
Vi tog oss hjälp av Stockholm Renovering för en totalrenovering av vårt kök i Haninge. Mycket bra bemötande, lätt att ha och göra med och resultaten blev perfekt! De städade även upp efter sig efter allt var klart! Bra projektledare!
Olle
Nacka
Read More
Vi kontaktade Stockholm Renovering för ombyggnation av vår källare med ommålning av tak, vägg & snickeri. Proffsigt utfört arbete, tydlig kommunikation och de arbetade på i bra takt. Varmt rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

köksrenovering

Lägenhetsrenovering Kök. Älvsjö

Renovering av 2 rum lägenhet i Älvsjö. Ombyggnation av kök med nya luckor & belysning tillsammans med ventilationssystem.

husrenovering

Husrenovering Uteplats. Huddinge

Topprenovering av villa med tillhörande uteplats i Huddinge, Stockholm. Nytt trädäck med stengång i trädgården.

badrumsrenovering

Badrumsrenovering. Saltsjöbaden

Totalrenovering av badrum till lägenhetsägare i Saltsjöbaden, Stockholm. Kakelsättning, WC, handfat & dusch.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-580 97 019
E-mail: offert@stockholm-renovering.com

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?