Renovera Badrum i Stockholm

R&B Byggproffs är en byggfirma som utför badrumsrenoveringar i hela Stockholmsområdet. När du anlitar oss får du renoveringen genomförd av ett företag som kan totalentreprenad. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Badrumsrenovering

Vi ordnar allt från byten av toalett och dusch till golvavjämning.

Renovera Våtrum

Vi fixar allt från kakelsättning till flytspackling och totalrenoveringar av våtrum.

Kakelsättning

Vi arbetar med klinker, kakel, natursten, marmor & m.m.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Dags att Renovera Badrummet i Stockholm? Vi ger dig en offert utan kostnad!

Badrumsrenoveringar av certifierade hantverkare 

Badrummet är ett av de viktigaste rummen, oavsett om vi pratar om ett hem eller en företagslokal. I hemmet går det i princip att säga att badrummet är det rum där vi börjar och avslutar dagen. Desto viktigare då att badrummet känns snyggt och fräscht, om det inte gör det är det en renovering du behöver. 

Vi renoverar badrum i Stor-Stockholm

Vi har ett stort team bestående av professionella hantverkare med olika yrkeskompetenser. Så långt i vårt byggföretags historia har vi mängder av nöjda kunder i bagaget från orter som bland andra Åkersberga, Vallentuna , Täby, Enköping, Järfälla och Djursholm. Till våra kunder räknar vi privatpersoner, villaägare, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag.

Dags att ge badrummet en ansiktslyftning?

En renovering av badrum kan vara mer eller mindre omfattande. När du anlitar oss får du renoveringen genomförd av ett företag som kan totalentreprenad. Vi ordnar allt från byten av toalett och dusch till golvavjämning, vi lägger klinker och sätter kakel. Du bestämmer var i arbetet vi ska ta vid, men du kan också känna dig trygg med att vi kan ordna renoveringen från början till slut utan att du behöver anlita ytterligare hantverkare.

Bäst resultat med rutinerade hantverkare

Vi sätter en stolthet i att kunna leverera skräddarsydda helhetslösningar som leder till bra resultat varje gång. Detta kan vi göra tack vare våra behöriga och certifierade hantverkare och en rutinerad projektledning som säkerställer att rätt personal är på plats vid rätt tidpunkt. Det tillåter oss att genomföra uppdrag både tids- och kostnadseffektivt och ge dig konkurrenskraftiga priser samt ett resultat du garanterat blir nöjd med.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Rashwan Sonono
Projektledare

Nummer: 08-580 97 019
Mail: offert@stockholm-renovering.com

Vi kan våtrum

Badrummet är ett så kallat våtrum, vilket ur ett byggtekniskt perspektiv är ett av de mest utmanande rummen att arbeta med. Därför är det viktigt att arbetet blir utfört på ett säkert sätt och utifrån gällande branschstandarder. Detta för att förhindra uppkomsten av fuktskador och annat på sikt. Utifrån vår breda erfarenhet kan vi hjälpa till med råd om materialval och annat under planeringsstadiet.

Utnyttja rotavdraget – sänk kostnaden för din badrumsrenovering 

En badrumsrenovering räknas som en hushållsnära tjänst som du får göra rotavdrag för. Om du nyttjar rotavdraget kan du göra badrumsrenoveringen till en dubbelt lönsam affär. Kontrollera på förhand med Skatteverket om du har rotavdrag att ta ut. Om du har det kan du sänka kostnaden med upp till 50 000 kronor.

Prata badrum med oss – få en kostnadsfri offert

Det är ingenting att vänta på. Om du är trött på hur badrummet ser ut, är det dags att du hör av dig till oss. Vi fixar allt från kakelsättning till flytspackling och totalrenoveringar av badrum. Vid uppdrag som av någon anledning är särskilt krävande gör vi gärna ett besök på den tänkta arbetsplatsen. Detta för att planera och på förhand bilda oss en uppfattning om hur vi kan leverera resultatet du önskar. Även vid hembesök är offerten kostnadsfri.

Kontakta oss för ett gratis prisförslag vid nästa renovering!

Hör av dig till oss så pratar vi om din idé, du får alltid en offert från oss helt utan extra kostnad eller krav på motprestation.

Vanliga frågor Se vad våra kunder säger

Kan ni förklara totalentreprenad?

Totalentreprenad innebär när alla hantverkare samlas under en projektledare. Detta betyder mindre stress för beställaren då allt sköts av samma firma. Om ni tar hjälp av våra tjänster så har ni en totalentreprenör – så ni slipper oroa er.

Hur fungerar det med bygglov?

Huruvida du behöver bygglov eller inte beror på vad det är för projekt som du vill förverkliga. Då vi erbjuder totalentreprenad och helhetslösningar kan vi hjälpa dig med bygglovsansökan. På så sätt kan du bara luta dig tillbaka och se på när din vision blir verklighet!

Hur funkar ROT-Avdraget?

De tjänster som vi erbjuder är ROT-berättigade, vilket betyder att du i de flesta fall kan använda dig av ROT-avdraget. Är du osäker på om arbetet är ROT-berättigat kan du kontakta oss eller höra av dig till Skatteverket för att få reda på mer.

Vad för tjänster erbjuder ni?

Vi finns här för att hjälpa dig med alla olika delar av din renovering. Det betyder att vi kan hjälpa dig att installera nya avloppsledning, så väl som att bygga ett garage eller rusta upp tvättstugan. Hör av dig till oss så pratar vi mer!

Recensioner Se vad våra kunder säger

Vi anlitade Stockholm Renovering när vi skulle renovera vårt badrum i vår nyinflyttade lägenhet. Allt fungerade jättebra med enkel kommunikation, bra svar på frågor och allt blev färdigt inom utsatt tid. Vi rekommenderar!

Robin F, Nynäshamn

Vi tog oss hjälp av Stockholm Renovering för en totalrenovering av vårt kök i Haninge. Mycket bra bemötande, lätt att ha och göra med och resultaten blev perfekt! De städade även upp efter sig efter allt var klart! Bra projektledare!

Villaägare, Haninge

Vi kontaktade Stockholm Renovering för ombyggnation av vår källare med ommålning av tak, vägg & snickeri. Proffsigt utfört arbete, tydlig kommunikation och de arbetade på i bra takt. Varmt rekommenderar!

Olle, Nacka

Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Lägenhetsrenovering Kök. Älvsjö

Renovering av 2 rum lägenhet i Älvsjö. Ombyggnation av kök med nya luckor & belysning tillsammans med ventilationssystem.

Husrenovering Uteplats. Huddinge

Topprenovering av villa med tillhörande uteplats i Huddinge, Stockholm. Nytt trädäck med stengång i trädgården.

Badrumsrenovering. Saltsjöbaden

Totalrenovering av badrum till lägenhetsägare i Saltsjöbaden, Stockholm. Kakelsättning, WC, handfat & dusch.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Rashwan Sonono
Projektledare

Nummer: 08-580 97 019
Mail: offert@stockholm-renovering.com