Stockholm Renovering

Köksrenovering i Stockholm

Vi är en byggfirma som utför köksrenoveringar i hela Stockholmsområdet. Du är välkommen att höra av dig till oss och prata om din köksrenovering, vi står redo att bistå med goda råd och tar fram en kostnadsfri offert till dig där varje utgiftspost finns noggrant redovisad!

Köksrenovering

Vi erbjuder skräddarsydda helhetslösningar med möjligheten att ta en köksrenovering från start hela vägen in i mål!

Köksmontering

Vi hjälper er med helhetslösningar inom köksmonteringar!

Köksinstallation

Vi genomför grundliga köksinstallationer såväl som enklare uppdrag, som totalrenoveringar.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Är det dags att Renovera Köket i Stockholm?

Helhetslösningar inom köksrenovering!

Professionella köksrenoveringar i Stockholm

Om du är på jakt efter duktiga hantverkare som kan ge dig ett nytt kök har du hittat rätt. Vi har 100-tals lyckade köksrenoveringar i bagaget och nöjda uppdragsgivare utspridda över hela Stor-Stockholm. Vi renoverar kök i orter som Saltsjö-Boo, Älvsjö, Älta, Tyresö och Enskede. Våra beställare är privatpersoner, bostadsrättsföreningar, företag, villaägare och så vidare. Vi genomför alla köksrenoveringar utifrån högt ställda kvalitetskrav. 

Dags för ett nytt kök?

Köket är ett av de viktigaste rummen, i ett hem skulle det kunna beskrivas som hemmets hjärta. Om köket är nedgånget och i behov av en renovering ger det en känsla som präglar hela hushållet. En köksrenovering höjer helhetsupplevelsen av ett hem. Bäst blir resultatet om renoveringen genomförs av professionella hantverkare. Att renovera köket kan också vara ett sätt att höja värdet på en fastighet inför en kommande försäljning.

Anlita rutinerade hantverkare för ditt köksbyte

Alla våra hantverkare har mångåriga erfarenheter av sina respektive arbetsuppgifter. Med vår trygga projektledning och styrning ser vi till att arbetet fortskrider på effektivast möjliga sätt. Rätt yrkeskompetens befinner sig alltid på arbetsplatsen vid rätt tidpunkt. Effektiv planering gör inte bara att jobben utförs snabbare och med högre kvalitet, det ger oss också möjligheten att erbjuda konkurrenskraftiga priser.

När du anlitar oss: 

  • Blir jobbet kvalitetskontrollerat och utfört enligt branschstandard. När jobbet är slutfört får du tillämpliga besiktnings- och kvalitetsdokument.
  • Ett resultat som märks i detaljerna. När jobbet utförs av certifierade hantverkare få du bättre finish, ett lyxigare slutresultat helt enkelt.
  • Kan du sänka arbetskostnaden med upp till 50 000 kronor genom att använda dig av rotavdraget.

Vi sköter din köksinstallation i Stockholm

Vi genomför grundliga köksrenoveringar såväl som enklare uppdrag, som köksmonteringar. Ett av nyckelorden i vår verksamhet är flexibilitet. Vi erbjuder skräddarsydda helhetslösningar med möjligheten att ta en köksrenovering från start hela vägen in i mål. Det är du som avgör vilka moment du vill ha hjälp med, men du kan tryggt anlita oss för helhetsuppdrag. I och med det behöver du inte anlita andra byggföretag för att ta hand om delmoment i arbetsprocessen.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-580 97 019
E-mail: offert@stockholm-renovering.com

Rotavdrag för en billigare köksrenovering

Rotavdraget, eller “ROT”, kan du använda för att dra av som mest 50 000 kronor från arbetskostnaden. Kontakta Skatteverket innan du beslutar dig för att genomföra köksrenoveringen och kontrollera att du har rätt att använda rotavdrag. När det är klart kan vi hjälpa dig med det praktiska pappersarbetet som behövs för att du ska kunna göra själva avdraget. Fråga oss bara om ROT när du kontaktar oss.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert 

Med våra certifierade och behöriga hantverkare och vårt breda kontaktnät, känner vi oss säkra på att kunna leverera en köksrenovering som du kommer att bli nöjd med. Vi garanterar att jobbet utförs enligt högt ställda kvalitetskrav, inom budget- och tidsplanering. Du är välkommen att höra av dig till oss och prata om din köksrenovering, vi står redo att bistå med goda råd och tar fram en kostnadsfri offert till dig där varje utgiftspost finns noggrant redovisad.

Vanliga frågor

Inför en renovering finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp.
Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Vi finns här för att hjälpa dig med alla olika delar av din renovering. Det betyder att vi kan hjälpa dig att installera nya avloppsledning, så väl som att bygga ett garage eller rusta upp tvättstugan. Hör av dig till oss så pratar vi mer!

Huruvida du behöver bygglov eller inte beror på vad det är för projekt som du vill förverkliga. Då vi erbjuder totalentreprenad och helhetslösningar kan vi hjälpa dig med bygglovsansökan. På så sätt kan du bara luta dig tillbaka och se på när din vision blir verklighet!

De tjänster som vi erbjuder är ROT-berättigade, vilket betyder att du i de flesta fall kan använda dig av ROT-avdraget. Är du osäker på om arbetet är ROT-berättigat kan du kontakta oss eller höra av dig till Skatteverket för att få reda på mer.

Totalentreprenad innebär när alla hantverkare samlas under en projektledare. Detta betyder mindre stress för beställaren då allt sköts av samma firma. Om ni tar hjälp av våra tjänster så har ni en totalentreprenör – så ni slipper oroa er.

Vi finns här för att hjälpa dig med alla olika delar av din renovering. Det betyder att vi kan hjälpa dig att installera nya avloppsledning, så väl som att bygga ett garage eller rusta upp tvättstugan. Hör av dig till oss så pratar vi mer!

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Robin F
Nynäshamn
Read More
Vi anlitade Stockholm Renovering när vi skulle renovera vårt badrum i vår nyinflyttade lägenhet. Allt fungerade jättebra med enkel kommunikation, bra svar på frågor och allt blev färdigt inom utsatt tid. Vi rekommenderar!
Villaägare
Haninge
Read More
Vi tog oss hjälp av Stockholm Renovering för en totalrenovering av vårt kök i Haninge. Mycket bra bemötande, lätt att ha och göra med och resultaten blev perfekt! De städade även upp efter sig efter allt var klart! Bra projektledare!
Olle
Nacka
Read More
Vi kontaktade Stockholm Renovering för ombyggnation av vår källare med ommålning av tak, vägg & snickeri. Proffsigt utfört arbete, tydlig kommunikation och de arbetade på i bra takt. Varmt rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

köksrenovering

Lägenhetsrenovering Kök. Älvsjö

Renovering av 2 rum lägenhet i Älvsjö. Ombyggnation av kök med nya luckor & belysning tillsammans med ventilationssystem.

husrenovering

Husrenovering Uteplats. Huddinge

Topprenovering av villa med tillhörande uteplats i Huddinge, Stockholm. Nytt trädäck med stengång i trädgården.

badrumsrenovering

Badrumsrenovering. Saltsjöbaden

Totalrenovering av badrum till lägenhetsägare i Saltsjöbaden, Stockholm. Kakelsättning, WC, handfat & dusch.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-580 97 019
E-mail: offert@stockholm-renovering.com

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?