Källarrenoveringar i Stockholm

R&B Byggproffs är en byggentreprenör som utför totalrenoveringar av källare i hela Stor-Stockholm. Hör av dig till oss så diskuterar vi din idé. Vid totalrenoveringar gör vi gärna hembesök för att bilda oss en uppfattning om vad uppdraget kräver! Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Renovera Källare

Skapa extra utrymme och ge villan nytt liv med en källarrenovering!

Bostadskonvertering Källare

Bygg om källaren till en ny lägenhet eller bostadsutrymme i föreningen eller villan.

Totalrenovering

Att investera i en totalrenovering är en investering både i din livskvalitet och i värdet på fastigheten.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Dags att Renovera Källaren i Stockholm? Skräddarsydda och professionella källarrenoveringar

  Källarrenoveringar i Stockholm

  Vi är byggfirman som är specialister på källarrenoveringar i Stockholm. Oavsett anledning till varför du vill renovera källaren får vi uppdraget gjort. I bagaget har vi en lång rad av nöjda kunder så som fastighetsägare, privatpersoner, villaägare, bostadsrättsföreningar och företag. Av det skälet känner vi oss säkra på att kunna ge dig ett resultat du blir nöjd med.

  Källarrenoveringar för olika syften

  En källarrenovering kan utföras av många olika syften. Kanske vill du göra källaren beboelig och ordna ett sovrum. Ett annat scenario är att du vill ta vara på oanvända ytor och skapa en uthyrningsdel med egen ingång. Eller så vill du lyxa till det med en bastu eller relaxavdelning. Vi genomför stora genomgripande åtgärder såväl som mer specifika, så som bilning, sänkning av tak, tvättstugerenoveringar med mera.

  Vi är byggföretaget som renoverar din källare i Stockholm

  Under våra verksamma år har vi genomfört källarrenoveringar och andra uppdrag i kommuner som Täby, Sollentuna, Nacka och Djursholm. Vi ser med andra ord hela Stor-Stockholm som vårt upptagningsområde. Mot förfrågan kan du ta del av referenser från tidigare kunder. Våra certifierade snickare, hantverkare, plattsättare med mera står hur som helst redo att ta sig an källarrenoveringar i Stockholm med omnejd.

  Kontakta oss för en kostnadsfri offert 

  Du är välkommen att kontakta oss om du vill få någonting fixat i din källare: stora såväl som små projekt. Vid stora projekt gör vi gärna ett hembesök för att inspektera arbetsplatsen. Alldeles oavsett kan du räkna med att få en offert av oss helt utan kostnad och krav på motprestation.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Rashwan Sonono
   Projektledare

   Nummer: 08-580 97 019
   Mail: offert@stockholm-renovering.com

   Skräddarsydda och professionella källarrenoveringar

   En källarrenovering kan förstås vara mer eller mindre omfattande. Från att du vill ha småsaker ordnade till stora helhetsrenoveringar. I vissa fall innebär en källarrenovering därför många olika arbetsmoment som kräver olika kompetenser. När du anlitar oss behöver du inte anlita en kakelfirma för kaklingen, inget separat bolag för elen eller något annat. Vi har alla hantverkare som behövs samlade under ett tak. Vi har förutom det ett brett kontaktnät av konsulter med specialistkompetens som vi kontaktar vid behov.

   Använd rotavdraget för din källarrenovering 

   En källarrenovering kan höja både livskvaliteten för dig och det ekonomiska värdet på din fastighet. En ännu bättre affär blir det om du drar nytta av rotavdraget. Du kan den vägen sänka totalkostnaden för att renovera din källare med så mycket som 50 000 kronor. Vår rekommendation är att du tar kontakt med Skatteverket i ett tidigt skede för att försäkra dig om att du har rotavdrag att utnyttja. Därefter kan vi hjälpa dig att säkerställa att allt pappersarbete blir korrekt utfört.

   Trygg projektledning och styrning

   En stor del i ett framgångsrikt projekt ligger förstås i en väl utförd planering. Vi har under våra år i branschen samlat på oss gedigna kunskaper, inte bara i hantverken vi utför utan också i hur man på bästa sätt samordnar stora arbeten med många olika moment. Den goda samordningen gör inte bara att vi kan leverera de bästa resultaten, det gör också att vi kan ge väldigt konkurrenskraftiga priser. 

   Vanliga frågor Se vad våra kunder säger

   Kan ni förklara totalentreprenad?

   Totalentreprenad innebär när alla hantverkare samlas under en projektledare. Detta betyder mindre stress för beställaren då allt sköts av samma firma. Om ni tar hjälp av våra tjänster så har ni en totalentreprenör – så ni slipper oroa er.

   Hur fungerar det med bygglov?

   Huruvida du behöver bygglov eller inte beror på vad det är för projekt som du vill förverkliga. Då vi erbjuder totalentreprenad och helhetslösningar kan vi hjälpa dig med bygglovsansökan. På så sätt kan du bara luta dig tillbaka och se på när din vision blir verklighet!

   Hur funkar ROT-Avdraget?

   De tjänster som vi erbjuder är ROT-berättigade, vilket betyder att du i de flesta fall kan använda dig av ROT-avdraget. Är du osäker på om arbetet är ROT-berättigat kan du kontakta oss eller höra av dig till Skatteverket för att få reda på mer.

   Vad för tjänster erbjuder ni?

   Vi finns här för att hjälpa dig med alla olika delar av din renovering. Det betyder att vi kan hjälpa dig att installera nya avloppsledning, så väl som att bygga ett garage eller rusta upp tvättstugan. Hör av dig till oss så pratar vi mer!

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Stockholm Renovering när vi skulle renovera vårt badrum i vår nyinflyttade lägenhet. Allt fungerade jättebra med enkel kommunikation, bra svar på frågor och allt blev färdigt inom utsatt tid. Vi rekommenderar!

   Robin F, Nynäshamn

   Vi tog oss hjälp av Stockholm Renovering för en totalrenovering av vårt kök i Haninge. Mycket bra bemötande, lätt att ha och göra med och resultaten blev perfekt! De städade även upp efter sig efter allt var klart! Bra projektledare!

   Villaägare, Haninge

   Vi kontaktade Stockholm Renovering för ombyggnation av vår källare med ommålning av tak, vägg & snickeri. Proffsigt utfört arbete, tydlig kommunikation och de arbetade på i bra takt. Varmt rekommenderar!

   Olle, Nacka

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Lägenhetsrenovering Kök. Älvsjö

   Renovering av 2 rum lägenhet i Älvsjö. Ombyggnation av kök med nya luckor & belysning tillsammans med ventilationssystem.

   Husrenovering Uteplats. Huddinge

   Topprenovering av villa med tillhörande uteplats i Huddinge, Stockholm. Nytt trädäck med stengång i trädgården.

   Badrumsrenovering. Saltsjöbaden

   Totalrenovering av badrum till lägenhetsägare i Saltsjöbaden, Stockholm. Kakelsättning, WC, handfat & dusch.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Rashwan Sonono
    Projektledare

    Nummer: 08-580 97 019
    Mail: offert@stockholm-renovering.com

    Offert? Klicka här